swoosh

BERICHT VAN ONZE NIEUWE DIRECTEUR

13-02-2020
Beste kinderen en ouders van 't Schrijverke,
Nog enkele weken en dan mag ik starten als de nieuwe directeur van 't Schrijverke.
1 maart is met rasse schreden dichterbij gekomen.

De periode van mijn laatste schrijven, waarin ik mij heb voorgesteld aan jullie, tot aan dit moment heb ik bovenal benut om een goed beeld te krijgen van 't Schrijverke en de omgeving waarin jullie actief zijn. Daarnaast mijn uiterste best gedaan om de afronding op mijn huidige werkplek en de verschillende overdrachten zorgvuldig op orde te maken. Volgende week neem ik afscheid van mijn team, de kinderen, ouders en directiecollega's om daarna even los te komen gedurende de voorjaarsvakantie. Op maandag 2 maart kan ik me dan volledig gaan richten op mijn nieuwe werkomgeving.
Ik heb inmiddels al heel wat onderwijsprofessionals, bestuurders, beleidsmedewerkers, opvangcollega's en externe relaties gesproken waar ik een mooi beeld uit heb kunnen halen. Maar ik kijk er erg naar uit om de ervaringen en bevindingen van kinderen, team en ouders te mogen horen en ontvangen.
Ik heb al enkele gesprekken met Bea gehad waar ik haar zeer erkentelijk voor ben. Meer dan prettig om te zien dat ze het team prettig heeft kunnen begeleiden en in staat heeft gesteld om voor de goede voortgang te zorgen.
Vooralsnog heb ik alleen nog maar de bevestiging gekregen dat ik blij mag zijn met deze mooie kans én nieuwe uitdaging..... en ik ben nog enthousiast hoor!!
Ik wens jullie alvast een hele sfeervolle carnavalsviering en goede carnavals (of gewoon vrije) dagen toe en zie jullie graag op maandag 2 maart.
Tot dan!
Vriendelijke groet,
Peter
Neem contact op