swoosh

personeelswisselingen in groep 5

13-02-2020
Woensdag 19 februari draait Wilma in groep 5 haar laatste lesjes en Sabine stelt zich voor.
AFSCHEID WILMA
Woensdag 19 februari draait Wilma in groep 5 haar laatste lesjes. Daarna gaat ze genieten van een welverdiend prepensioen. Wilma staat al 18 jaar als leerkracht op 't Schrijverke. Ooit binnengekomen als invalmoeder, kreeg ze later een vaste baan en heeft sindsdien met veel enthousiasme en energie heel wat Schrijverkes onder haar hoede gehad. Dat daarbij de leerlingen regelmatig met cultuur werden verrijkt ligt voor de hand. Naast het werk in de klas droeg ze namelijk heel wat steentjes bij aan de ontwikkeling van een volwaardig cultuurbeleid. Als Intern Cultuur Coördinator zag ze de bijbehorende vakken een steeds belangrijkere plaats binnen het rooster gaan innemen. In nauwe samenwerking met Factorium werd 'culture vorming' de laatste jaren zelfs tot speerpunt verheven. Ongetwijfeld zal Wilma met haar vele interesses op dit gebied de komende jaren haar vrije tijd een goede invulling weten te geven.
Wilma ontzettend bedankt voor je inzet en bijdragen op onze school. Geniet met volle teugen van je welverdiende 'na-schoolse jaren!'
Het team zwaait Wilma op vrijdag 6 maart uit. Door leerlingen en ouders wordt op woensdag 19 februari al afscheid genomen.

NIEUWE LEERKRACHT STELT ZICH VOOR
Waar je aan de ene kant neemt, dient aan de andere zijde zich een opvolgster aan. Zo gaat dat nu eenmaal! Toegegeven, een echt nieuw gezicht is het natuurlijk niet helemaal, want als Lio-stagiaire draaide ze dit jaar al heel wat dagen in groep 7 mee. Maar nu ze als afgestudeerd leerkracht Wilma gaat opvolgen, hoort er natuurlijk een plaatje en een praatje bij:

Ik ben Sabine van Riel, 25 jaar en woon in Tilburg. Afgelopen half jaar heb ik met veel plezier mijn eindstage gelopen in groep 7 bij Marloes en Danielle. Vanaf 2 maart ga ik op maandag, dinsdag en woensdag aan de slag in groep 5 naast Babette. Mocht u vragen hebben, kom gerust naar me toe. Tot snel op school!
Neem contact op