swoosh

UITGESTELDE EN AFGELASTE ACTIVITEITEN

19-03-2020
Het Coronavirus zorgt natuurlijk voor veel afgelasting en uitstel. Ook bij ons op school. Hoewel we nog niet van alle activiteiten bericht hebben ontvangen, hieronder een overzicht.
SCHOOLFOTOGRAAF
(gepland op 31 maart en 2 april)
Deze activiteit kan op de eerder vastgestelde data niet doorgaan. We zijn in overleg met de fotograaf hoe we dit kunnen oplossen. E.e.a. is uiteraard ook afhankelijk van de beschikbaarheid van de schoolfotograaf.

GROTE REKENDAG
(gepland op 25 maart)
Ook deze activiteit komt te vervallen. Maar dat geldt natuurlijk niet voor de fotowedstrijd die daaraan gekoppeld is. In veel thuispakketten zit de opdracht zelfs in het weekrooster. Foto's kunnen worden ingestuurd naar de leerkrachten.
Voor wie de info nog niet thuis heeft gekregen:
Op woensdag 25 maart zou dus De Grote Rekendag plaatsvinden. Het thema dit jaar is: 'Getallenfabriek'. Handen uit de mouwen dus! Net zoals vorig jaar, is er ook dit keer een leuke fotowedstrijd aan deze rekendag gekoppeld. Dit jaar word je namelijk uitgedaagd om een foto te maken waarop jouw leeftijd op een originele manier in beeld wordt gebracht. De foto kun je vóór 25 maart mailen naar je juf of meester. En dan maar hopen op één van de bijzondere prijsjes. We zullen de foto's later tentoonstellen, dus je moeite is nooit helemaal voor niks.

KONINGSSPELEN
(gepland op 17 april)
Bericht vanuit de organisatie:
Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus gaan de Koningsspelen dit jaar niet door. Vanuit de landelijke organisatie vinden wij het niet verantwoord of gepast om het sportieve Oranjefeest te organiseren.
Team Koningsspelen

VOLLEYBALTOERNOOI
Vanuit VC Goirle het bericht dat het volleybaltoernooi niet doorgaat.

VOETBALTOERNOOIEN
Vanuit GSBW VOAB nog geen definitief uitsluitsel over de twee toernooien die nog zouden worden gehouden. Het gaat hierbij om
 het in oktober uitgestelde minipuptoernooi 13 mei
 Paasvoetbaltoernooi 8 april.
Het idee was het laatste toernooi te verplaatsten naar eind mei.
Maar gezien het feit we zelfs voor beide toernooien nog geen aanmeldingen hebben kunnen doorzenden, moeten we hier echt een zeer grote slag om de arm houden.
Neem contact op