swoosh

VAKANTIE VOORBIJ

07-05-2020
Na weken van thuisonderwijs, heb-ben we -ondanks de bijzondere jaargang- hopelijk toch kunnen genieten van de meivakantie.
Even niet aan school denken, even met andere dingen bezig zijn. En dit keer kregen onze leerlingen als bonus voor al het harde werken thuis zelfs nog een extra toetje. Maandag en dinsdag mochten namelijk tot de vakantiedagen worden gerekend. Voor het team zaten de vrije dagen er toen echter alweer op, want natuurlijk hadden ook wij uitgekeken naar de boodschap die onze minister president op 21 april het land instuurde: "Vanaf 11 mei gaan de basisscholen gedeeltelijk weer open!" Bij die boodschap hoort uiteraard een gedegen voorbereiding, afwegingen maken en verantwoord vorm geven aan een (alweer) bijzondere manier van onderwijs verzorgen. Vanaf maandag zien we of we daarin zijn geslaagd. Het wordt voor velen best even spannend, maar we zijn ontzettend blij dat we onze leerlingen weer terug gaan zien op school! (en we jullie weer wat kunnen ontlasten).

Verder moet het ongetwijfeld opgevallen zijn dat er rondom het speelveld van onze school heel wat eikenbomen zijn gekapt. De reden daarvoor legden wij u eerder uit. Inmiddels wordt ook het veld zelf onder handen genomen. De boomstammen vormen nu een natuur-lijke afbakening van de stukken die opnieuw zijn ingezaaid. Wij ver-zoeken iedereen dan ook dringend deze stukken niet te betreden. Zo kan het gras straks na vele jaren in volle glorie terugkomen en kunnen we de zandvlakte weer echt "grasveld" gaan noemen!
Neem contact op