swoosh

DRINGENDE OPROEP AAN OUDERS

10-09-2020
AANLEVEREN ADRESGEGEVENS & PRIVACY-VOORKEUR
We hebben het al een aantal malen gecommuniceerd, maar nog steeds zijn er ouders die hun adresgegevens (waaronder noodnummers), niet hebben geactualiseerd en hun privacy-voorkeur niet hebben doorgegeven.
Stel dat  er iets met uw kind op school of tijdens de gymles gebeurt, dan moeten we u toch zo snel mogelijk kunnen bereiken.  En het ontbreken van privacy-voorkeur maakt het ons wel erg moeilijk om goed om te gaan met beeldmateriaal van uw kind. 
 
Daarom toch echt een dringend verzoek aan ouders die dit allemaal nog niet geregeld hebben: pas het vandaag nog aan!!! Het is binnen een paar minuten gebeurd! 
 
Hieronder nog één keer de werkwijze: 
 
ACTUALISEREN VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS VIA PARNASSYS: Dit kan via het ouderportaal in ParnasSys. Ga hier direct naar uw kind en klik op het potloodje. U kunt dan gegevens aanvullen of wijzigen. Mocht u er niet uitkomen, stuur dan een mailtje naar: karine@schrijverke.nl 
 
 
OPGEVEN PRIVACYVOORKEUR VIA PARRO
Dit kunnen ouders doen via de volgende stappen: 1. Ga naar het vierde tabblad Instellingen. 2.Tik op Privacy-voorkeuren. 3.Geef per kind aan wat de voorkeuren zijn, via de stipjes op het potloodje achter het kind.  
 
Neem contact op