swoosh

KINDERBOEKENWEEK 2020

24-09-2020
Met het thema "En toen?" nemen we een flinke duik in de geschiedenis tijdens de Kinderboekenweek die dit jaar van 30 september t/m 11 oktober zal plaatsvinden.
Een thema dat voldoende mogelijkheden biedt om weg te duiken in spannende verhalen en mee te reizen naar vervlogen tijden. 
 
Op woensdag 30 september zal via een digitale opening op 't Schrijverke het startschot worden gegeven voor de Kinderboekenweek. Grote activiteiten zoals gastschrijvers en theaterbezoek komen dit jaar helaas te vervallen, maar in alle klassen  zullen ongetwijfeld weer verschillende leuke lesonderdelen worden ingepland.  Die hebben allemaal gemeen dat de focus natuurlijk op het lezen wordt gericht. Daarom zou het fijn zijn als u ook thuis tijdens de Kinderboekenweek wat extra aandacht besteedt aan  het kinderboek. Misschien eens een extra keertje voorlezen?! 
 
Op school organiseren we overigens wel onze traditionele Kinderboekenmarkt. Een letterlijk en figuurlijk "uitgelezen" kans om de verzameling boeken thuis weer eens wat op te frissen. Tijdens onze Kinderboekenmarkt die op 5 oktober voor de groepen 3 t/m 8 wordt gehouden, kunt u namelijk  de exemplaren die de laatste tijd wellicht wat onaangeroerd in uw kast  zijn blijven liggen kwijt en leuke nieuwe boeken aan de verzameling toevoegen. U heeft afgelopen week via de mail informatie gekregen over de opzet en de regels van de Kinderboekenmarkt!  Leuk om mee te doen toch?!
Neem contact op