swoosh

COVID19-UPDATE

01-10-2020
Afgelopen maandag zaten er weer velen aan de buis gekluisterd om de persconferentie van onze premier te beluisteren. Het moge duidelijk zijn dat de touwtjes allemaal weer wat strakker moeten worden aangetrokken.
Wij proberen in de wirwar van regels en veranderingen toch even de focus op onze school te richten en zetten de belangrijkste zaken hieronder voor u op een rijtje: · De maatregelen van 28-9 hebben geen gevolgen voor kinderen en de inrichting van ons onderwijs; 
· We kijken kritisch naar onze excursies en uitstapjes om het aantal reisbewegingen niet onnodig groot te maken; 
· Het team werkt waar mogelijk zoveel mogelijk thuis. Dat betekent dat we deze komende weken wat terughoudend moeten zijn met afspraken na schooltijd. We doen die bij voorkeur online. De 10minutengesprekken gaan wel door  (zie verder in dit Opschrijverke) 
· Dat betekent ook dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn na schooltijd. Ouders kunnen een mail sturen naar de leerkracht met het verzoek (indien nodig uiteraard) om telefonisch contact. 
· Indien ouders onder schooltijd op school zijn, svp goed handen wassen, afstand houden, kortom de basisregels in acht nemen. 
     
We hopen op ieders medewerking! 
 
 
Neem contact op