swoosh

De toespraak van onze minister president

14-12-2020
Beste ouders en verzorgers,

Om 19.00 uur zitten we met heel Nederland voor de buis; in spanning wachten we de aanpassing van de richtlijnen af die onze minister president met ons gaat delen!

Naar zeer grote waarschijnlijkheid worden we vanaf aanstaande woensdag geacht om de deuren te sluiten. Wat dat betekent horen we vanavond en wordt morgen vast exact door de verschillende instanties uitgewerkt.

Wij gaan er nu vanuit dat we deze week voor opvang van kinderen met ouders werkzaam in de cruciale sectoren zorgen. Daarnaast zorgen we voor een goede afronding van dit kalenderjaar en voor een gedegen voorbereiding voor het thuisonderwijs van 4 t/m 19 januari. Thuisonderwijs lijkt voor deze week nog niet aan de orde maar daar hoort u in de loop van de week meer over.

In overleg met de activiteitencommissie is wel besloten om de Kerstviering van as vrijdag in afgeslankte vorm naar morgenmiddag te verplaatsen. Zo krijgt de groep nog alle gelegenheid om het kalenderjaar op een sfeervolle wijze af te sluiten. Alle kinderen moeten morgenmiddag een drinkbeker bij zich hebben want de traktaties worden 's middags uitgedeeld in de groepen. Er is rekening gehouden met de kinderen die een allergie hebben maar het is prettig als betreffende ouders voor de zekerheid iets extra's mee naar school kunnen geven.

 

Tot zover even voor dit moment; u hoort of leest vast weer snel van mij.

Met vriendelijke groeten,

 

Peter de Baar

Neem contact op