swoosh

WE GAAN WEER OPEN!

04-02-2021
Maandag 8 februari is het zover! Na veel wikken en wegen gaan we eindelijk weer open. Dat wil zeggen: eigenlijk zijn we nooit dicht geweest, maar onderwijs op afstand is niet te vergelijken met lekker met z'n allen weer echt naar school gaan!
Maar dat wikken en wegen geldt natuurlijk ook voor ons als organisatie, want natuurlijk zijn er in deze ronde nog striktere maatregelen nodig om de veiligheid voor zowel leerlingen als leerkrachten - en indirect ook voor ouders - te kunnen waarborgen. Dat vraagt veel van de organisatie. Hoe we dat precies gestalte gaan geven kunt u lezen in de correspondentie vanuit de directie. Het behoeft geen betoog dat ook u, als ouder, de regels goed in acht moet nemen. Houd bij twijfel uw kind dus thuis en handel conform de richtlijnen. We moeten voorkomen dat door onzorgvuldigheid een bron van besmetting ontstaat. Om elk risico uit te sluiten dragen we daarom allemaal een stukje verantwoordelijkheid. Daar staat tegenover dat het ongetwijfeld voor velen van u een opluchting zal zijn dat we het thuisonderwijs weer vaarwel kunnen zeggen en dat onze leerlingen weer onderwijs kunnen genieten op de plek waar dat thuishoort. Daarom: Van harte welkom jongens en meisjes, we hebben jullie al te lang gemist aan de Guido Gezellelaan! Tot maandag allemaal!

DANK VOOR HET VERTROUWEN
Online lesgeven en ook nog voor de noodopvang zorgen is geen makkelijke combinatieklus. De leerkrachten die zorgen voor de noodopvang krijgen regelmatig een kaartje of bedankje van ouders. Ook voor de overige zaken in deze periode worden er door ouders nogal wat complimentjes uitgedeeld. Hoewel we het de normaalste zaak van de wereld vinden ons met hart en ziel in te zetten voor uw kinderen, willen we toch even laten weten dat we deze gebaren zeer waarderen.
Neem contact op