swoosh

Sportdag

16-09-2021
Aanstaande dinsdag is het dan eindelijk zo ver en staat de sportdag op het programma. Hieronder vindt u belangrijke informatie over deze dag.

Voor de zekerheid sturen wij u vandaag ook nog een e-mail met daarin alle informatie op een rijtje. Neem deze goed door. Belangrijk is dat de schooltijden op deze schooldag afwijken. Daarnaast hebben alle hulpouders vandaag een brief ontvangen met daarin meer informatie over de sportdag. Mocht u hier nog een vraag over hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar schrijverke.bewegen@edu-ley.nl

Alle kinderen blijven dinsdag 21 september over. U dient hiervoor zelf fruit voor in de fruitpauze, lunch en voldoende drinken voor de hele dag mee te geven. 

Groep 1-2 

Alle kleuters moeten deze dag tussen 08.20 - 08.30 uur aan de voorkant van de school (bij de parkeerplaats) in sportkleding worden afgezet. Hier zullen de juffen verspreid over de parkeerplaats staan om de kinderen op te vangen. Let op! Om 14.30 uur is de schooldag voor de kleuters afgelopen en mogen de kinderen op de gebruikelijke plek, aan de achterkant van de school weer opgehaald worden. De kinderen die naar de BSO gaan, zullen om 14.30 uur in de eigen klas worden opgevangen. 

Groep 3-8 

De leerlingen van groep 3 t/m 8 moeten in sportkleding om 08.45 uur aanwezig zijn bij de sportvelden van MHC Goirle (De schietberg 6, 5051 NZ, Goirle). Om 15.00 uur is de schooldag voor de leerlingen van groep 3 t/m 8 afgelopen. Alle kinderen dienen bij MHC opgehaald te worden. Gaat uw zoon of dochter naar de BSO, dan wordt u via de e-mail op de hoogte gebracht hoe dit vervoer wordt geregeld. 

Neem contact op