swoosh

Inloopochtend Peuterplein za 6 november 10 - 12 uur

14-10-2021
Peuterplein Groote Akkers is gevestigd aan de Guido Gezellelaan 137 in het gebouw van basisschool 't Schrijverke. De Avonturiers en 't Schrijverke zijn kernpartners onder de naam Kindcentrum Groote Akkers. Door deze samenwerking ontstaat een doorgaande 'leerlijn ' voor kinderen van 2 tot 13 jaar en wellicht in de toekomst voor kinderen van 0 - 13 jaar.

 

Het Peuterplein zorgt voor een veilige en gezellige omgeving waar kinderen van 2 tot 4 jaar elkaar kunnen ontmoeten en zich zo verder kunnen ontwikkelen. Spelenderwijs ontdekken is het uitgangspunt van ons aanbod van verschillende activiteiten, passend bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van uw kind. Als uw kind 4 jaar wordt en naar de basisschool gaat is er sprake van een zogenaamde 'warme' overdracht van de opvang naar school! Dit zal de overgang voor uw kind gemakkelijker maken. Zo zorgen we voor plezier in leren in een voor uw kind veilige en vertrouwde omgeving.
 
Openingstijden
Peuterplein Groote Akkers is 40 schoolweken geopend, elke maandag, dinsdag en donderdag van 8:30 - 12:00 uur en elke woensdag en vrijdag van 8:30 - 12:30 uur. De minimale afname is twee ochtenden per week. Kinderopvangtoeslag is van toepassing.
 
Aanmelden | Inloop
Om uw peuter aan te melden kunt u contact opnemen met De Avonturiers, via mailadres              info@de-avonturiers.nl of via telefoonnummer (013) 7470 113. Op www.de-avonturiers.nl vindt u ook nadere informatie. Graag tot ziens tijdens de inloopochtend op zaterdag 6 november 2021 tussen 10:00 en 12:00 uur. Wij heten u van harte welkom en laat het bij voorkeur nog even weten als u komt!
Neem contact op