swoosh

Dansvoorstelling groepen 1 t/m 4

24-03-2023
It's showtime! Dus haal je glitterjasje maar van de zolder, want op woensdag 29 maart is het zover.

Dan gaan de groepen 1 tot en met 4 een showtje weggeven op het podium van het Jan van Besouw theater. Na maandenlang oefenen mogen deze groepen, onder begeleiding van twee dansjuffen, een mooie dansvoorstelling neerzetten. Dat kan niet anders dan een feestje worden!  

Show 1 Deuren openen om 09.30 uur voor ouders Start van de show om 09.45 uur

Show 2 Deuren openen om 10.45 uur Start van de show om 11.00 uur  

Groep 1-2 Marieke

Groep 1-2 Karin & Mariëtte

Groep 4 Marloes & Ineke

Groep 3 Amy

Groep 1-2 Nicole & Marleen

Groep 1-2 Marie-Jose & Marleen

Groep 3 Dian & Iris

Groep 3 Corine & Karin

Groep 4 Marieke & Anne

Groep 4 Astrid & Babette

Groep 1-2 Michelle & Vanessa

Groep 1-2 Jikke

  Het is natuurlijk erg leuk als de kinderen er op het podium ook spetterend uitzien. Vandaar dat er een kledingvoorschrift is. Op woensdag 29 maart mogen de kinderen in onderstaande kledingvoorschrift en haardracht naar school komen.  

KLEDINGVOORSCHRIFT EN HAARDRACHT  

Jip en Janneke

1-2 M 1-2 K&M

Kleding: Zwart witte kleding. Haren Janneke: laag staartje met zwart strikje (desnoods in de klas maken van crepe papier)

Gimme gimme

4 M&I 3 A

Kleding: Helemaal in het wit

Grease

1-2 N&M 1-2 M-J&M

Kleding: Zonnebril meenemen, stoer, Iets in de kleurstelling blauwe jeans, zwart en wit Haren: Meisjes haren half vast. Jongens een kuif indien mogelijk.

ET  

3 D&I 3 C&K

Kleding: zoveel mogelijk groen/bruin. De meisjes krijgen nog een rokje van de dansschool. Haren: Meisjes haren in twee vlechtjes

Michael Jackon

4 M&A 4 A&B

Kleding: Stoer. Zwarte (of hele donkere) broek/rok met witte bovenkleding. Mag ook zwarte leatherlook broek/rok.  Haren: Meisjes haren in een hoge staart. 

Safari

1-2 M&V 1-2 J

Kleding: Vrolijke kleuren. Elk kind in één kleur als het mogelijk is. Bijvoorbeeld rood shirt rode rok/broek, groen shirt met groene rok/broek etc. Haren: Meisjes haren in een hoge staart.

  Wat het een nog groter feest maakt -en stiekem ook een beetje spannend- is dat van ieder kind één ouder/verzorger mag komen kijken naar de show.  U bent meer dan welkom!

Neem contact op