swoosh

NIEUWE DIRECTEUR !!!

12-12-2019
We zijn erg blij u onze nieuwe directeur te kunnen presenteren. Vandaag een eerste kennismaking. En wie kan dat nou eigenlijk beter doen dan onze nieuwe directeur zelf:

Vanaf 1 maart 2020 ben ik, Peter de Baar, de nieuwe directeur van 't Schrijverke; ik kijk er erg naar uit en heb er heel veel zin in om mijn bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de kinderen, het team, de school en de omgeving waar onze kinderen in opgroeien.

Ik ben nu 30 jaar werkzaam in het basisonderwijs waarvan zo'n 22 jaar als  directeur. Mijn ervaringen in het regulier onderwijs, het Jenaplanonderwijs en in het bouwen van een geheel nieuwe school maken dat ik nog steeds met goede energie en plezier in het leven sta en zin heb in deze mooie stap. Het boeiende sollicitatietraject en de bijbehorende oriëntatie hebben mij 't Schrijverke prettig in beeld gebracht: veel kwaliteit en enthousiasme, gelukkige kinderen en tevreden ouders in een gezonde omgeving binnen een uitnodigend bestuur.

Ik ben getrouwd met Ellen, we hebben een sportief en (gelukkig maar) gezond gezin met onze 3 zoons van 19, 21 en 23 jaar; we wonen in Tilburg. In mijn vrije tijd zit ik met regelmaat op de racefiets en de mountainbike, zing ik in een popkoor, sla ik af en toe een tennisbal, geef ik nog wat voetbaltraining, hou ik me met inclusief
sporten bezig en ski nog graag. Op weg naar mijn eerste werkdag op 't Schrijverke maak ik uiteraard kennis met m'n nieuwe team, laat ik me goed bijpraten door Bea en het MT en wie weet kan ik al wat kinderen en ouders de hand schudden. Maar vanaf maandag 2 maart hebben we daar zeker alle gelegenheid voor. Ik ben er graag voor kinderen en ouders; zoek me gerust op. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en een mooie jaarwisseling toe; tot snel!

Vriendelijke groeten,
Peter de Baar
Neem contact op