swoosh

SINTERKLAAS

12-11-2020
Het Sinterklaasjournaal maakt ons extra nieuwsgierig dit jaar. Waar Sinterklaas en zijn Pieten normaal gesproken al verwikkeld raken in allerlei hachelijke avonturen, is het in dit speciale jaar wellicht allemaal nog spannender.
Want wat gaan we allemaal tegenkomen? Een Sinterklaas in 'lockdown', een intocht zonder kinderen in Zwalk waarvan de Pieten nog nooit hebben gehoord en te weinig kolen voor de stoomboot. Ziedaar de ingrediënten om er weer een paar spannende weken van te maken. Maar we weten inmiddels...welke problemen er ook opdoemen, de Goedheiligman heeft overal een oplossing voor! Waarschijnlijk komt alles dus goed en kunnen we ook op 't Schrijverke ongetwijfeld een bijzonder sinterklaasfeest gaan vieren. 

SURPRISES
Als Sinterklaas in het land is, kunnen de verfkwasten, scharen en plakpotten te voorschijn worden gehaald. In de groepen 5 t/m 8 worden dinsdag de lootjes getrokken voor de surprises. Net als in andere jaren hebben de groepen 5 een vrije keus en werken de groepen 6 t/m 8 met een surprisethema. Om het voor iedereen een beetje gelijk te houden mag het cadeautje in de surprise € 3 kosten. Surprises met gedicht mogen vanaf maandag 30 november mee naar school worden genomen. Op woensdag 2 december staat het zgn. "etalages kijken" op het programma en worden alle surprises bewonderd.  En 4 december volgt natuurlijk de apotheose: het uitpakken! Tot die tijd: 'mondje dicht' natuurlijk.   
 
 
 
Neem contact op