swoosh

Personele ontwikkelingen

04-02-2022
Passie en beweging zijn enkele kernwaarden van onze school. Onze teamleden werken vol passie en zijn in beweging en soms brengt die combinatie nieuwe uitdagingen met zich mee.
Zo neemt Lisa Veraa (leerkracht in groep 8) deeltijdontslag om een eigen onderneming te starten. Ze blijft nog 1 dag op onze school werken maar op 1 augustus 2022 neemt ze volledig ontslag. Lisa gaat 1 dag per week in groep 6 aan de slag. De vacature die Lisa achterlaat, wilden we intern oplossen en dat is gelukt met het doorschuiven van Jasmine Jenniskens. Jasmine werkt nu in groep 5 op onze school en de vacature die Jasmine dan weer achterlaat wordt door Milou Kustermans ingevuld. Milou heeft bij ons al verschillende dagen ingevallen maar is verder nog onbekend voor de kinderen.
Na heel wat onderwijsjaren gaat Liesbeth van der Velden met pensioen. Liesbeth is onze leerkracht van de Plusklas en specialist op het gebied van onderwijs aan meer- en hoogbegaafde kinderen. 
Dirk van Iersel had al deeltijdontslag genomen, maar gaat vanaf 1 maart volledig uit dienst om zich volledig te kunnen richten op zijn nieuwe baan op OC Leypark. Maartje Pullens gaat de dagen in groep 7 van Dirk overnemen en Maartje gaat ook 1 dag in groep 6 aan de slag. Maartje heeft vorig schooljaar haar eindstage bij ons gedaan en mogelijke voor verschillende kinderen en ouders een bekend gezicht. Tot slot gaat onze onderwijsassistent Kimberly bij onze opvangpartner De Avonturiers aan het werk en dat is helaas niet meer te combineren met haar baan op onze school.
De betreffende kinderen en ouders van de groepen waar wijzigingen optreden, zijn afgelopen dinsdag persoonlijk geïnformeerd. Na het weekend komen onze nieuwe collega's kennismaken en later stellen ze zich ook meer persoonlijk aan u voor. We wensen Maartje en Milou alvast veel succes op onze school en danken Kimberly, Lisa en Dirk (later nog beter uiteraard) voor hun inzet voor de school en voor de kinderen.

 
Neem contact op