swoosh

Afsluiting schooljaar 21-22

21-07-2022
Morgen sluiten we het huidige schooljaar af! Al met al een bijzonder jaar waarbij de eerste helft van het schooljaar gedomineerd werd door Corona.
We prijzen ons gelukkig dat we er bovenal gezond uit zijn gekomen en dat we oog hebben gehouden voor elkaar. Gelukkig hebben we in het tweede deel heel veel mooie en goede ontwikkelingen gezien met als één van de hoogtepunten het vieren van ons lustrum en de schoolreis waarbij we met z'n allen naar Toverland gingen.
Onze kinderen van groep 8 hebben een fantastisch slot gekend van hun Schrijverke-loopbaan: een prachtig kamp, veel leuke activiteiten tussendoor en een meer dan goede eindmusical. Tijdens de afsluiting na afloop van de musical was het goed om heel veel tevreden kindergezichten te zien en ook veel dankbaarheid bij ouders. Mooi om te zien dat 8 jaar Schrijverke dát voor iedereen gebracht heeft!
Als team sluiten we morgenmiddag het schooljaar gezamenlijk af; daarna nog wat rommelen, ruimen (we gaan nl toch weer wat zaken in ons gebouw aanpassen) en een laatste overleg om er dan weer in de laatste vakantieweek samen tegenaan te gaan.
Eerst vakantie en we kijken er dan weer naar uit om u en alle kinderen op maandag 5 september van harte welkom te heten.

Een hele goede vakantie gewenst!

Team 't Schrijverke
Neem contact op