swoosh

Kerstviering

14-12-2022
We gaan richting het einde van het kalenderjaar en dit betekent dat ook de kerstviering op 't Schrijverke weer te gebeuren staat. Zet (nogmaals) in de agenda: woensdag 21 december.

 De belangrijkste punten heeft u middels de poster vanuit de AC (zie Parro) al ontvangen, maar ook hier nog even op een rijtje:

- De hoofdingang gaat om 17.15 uur open, dus iedereen gebruikt deze ingang. It's beginning to look a lot like Christmas vanaf 17.30 uur, dan start de viering voor iedereen in de eigen klas. Voor de groepen 8 geldt een ander rooster, de ouders van deze groepen hebben hierover reeds een mail ontvangen.

- Het is bedoeling dat alle kinderen iets lekkers meenemen voor ongeveer 5 kinderen. U kunt op de lijsten bij de deuren van de klassen aangeven wat uw kind meeneemt. U mag hiervoor dus gewoon de school binnen komen. De kinderen nemen tijdens de viering allemaal een eigen bord, beker en bestek mee (voor de jonge kinderen het liefste met naam erop, anders wordt het last Christmas I gave you my bord, beker en bestek!).

- Voor de ouders is er de traditionele kerstborrel op het schoolplein: rockin' around the Christmastree and don't let it snow, let it snow! Denk alstublieft aan het meenemen van muntgeld. De hapjesverkoop wordt georganiseerd door de leerlingen van groep 8 en de opbrengst hiervan gaat naar het schoolkamp van onze schoolverlaters. All we want for Christmas is jullie aanwezigheid.

- Om 19.00 uur eindigt de kerstviering (kinderen uit de groepen 1 t/m 4 mogen worden opgehaald in de klas) en dan driving home for Christmas. Wel donderdag gewoon weer op tijd in de klas a.u.b. 😊

Wishing you all a very merry Christmasviering!

Neem contact op