swoosh

Koningsspelen

30-03-2023
Op vrijdag 21 april 2023 vinden de Koningsspelen plaats. Naast allerlei spellen en creatieve opdrachten organiseren wij dit jaar ook een 'Schrijverkesrun'. Een sponsorloop waarbij we geld willen ophalen voor nieuwe buitenspelmaterialen. Hierbij kunt u denken aan spelmaterialen waardoor zij in de pauzes of tijdens het buitenspelen uitgedaagd worden tot beweging.

Hoe gaat de sponsorloop?  Op vrijdag 21 april a.s. zullen alle kinderen van basisschool 't Schrijverke tijdens de Koningsspelen deelnemen aan de 'Schrijverkesrun'. Tijdens deze 'run' proberen de kinderen zoveel mogelijk rondjes om de school te rennen. Naast de sportieve inspanning gaan de kinderen in hun familie of kennissenkring op zoek naar sponsoren. Het is dus niet de bedoeling dat de kinderen langs de deuren gaan. Iedere sponsor kan zelf een te sponsoren bedrag kiezen. Dit bedrag dient vooraf op de sponsorkaart ingevuld te worden en moet contant aan het gesponsorde kind worden meegegeven.  

Natuurlijk gaat het lopen een stuk makkelijker onder een luid gejuich. Kom de kinderen daarom zeker aanmoedigen! En mocht het je nog leuk lijken om op deze dag mee te helpen, stuur dan zo snel mogelijk nog een mail naar schrijverke.bewegen@edu-ley.nl

Neem contact op