swoosh

Bericht vanuit de Avonturiers

14-09-2023
Het afgelopen jaar is het aanbod van De Avonturiers op locatie van KC Groote Akkers niet alleen uitgebreid, maar dankzij de nauwe samenwerking met 't Schrijverke is deze ook naar een hoger niveau getild. Uiteraard houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de locatie.
Binnen ons KDV en het Peuterplein op locatie Groote Akkers bieden wij van maandag tot en met vrijdag verschillende vormen - en tijden - van opvang aan, waarbij we spelenderwijs met kinderen tot 4 jaar op ontdekking gaan én in samenwerking met de school, op laagdrempelige wijze toewerken naar de overstap naar een van de kleutergroepen!
 
Voor de reeds schoolgaande kinderen biedt De Avonturiers vijf dagen per week voor- en naschoolse opvang. Met uitzondering van de woensdagmiddag, vindt al deze opvang plaats in het schoolgebouw. Om ook de woensdagmiddaggroep een gemêleerde en uitdagende omgeving te kunnen bieden, wordt de opvang dan geboden op onze locatie binnen de Frankische Driehoek. Onze professionals verzorgen het vervoer van school naar de andere locatie toe. Zodra de woensdaggroep in omvang toeneemt, wordt ook deze dag op binnen het gebouw van KC Groote Akkers aangeboden!
 
Binnen zowel het KDV alsook de BSO zijn nog verschillende plekken beschikbaar. Indien u meer informatie wenst over ons aanbod en/of de mogelijkheden, zoekt u dan contact met ons kantoor via info@de-avonturiers.nl of via 013-7470113. Wij staan u graag vrijblijvend te woord!
 
De Avonturiers
Neem contact op