swoosh

Op naar de kerstviering

07-12-2023
Ook dit jaar vieren we samen een Kerstviering op school. Om u al enigszins op de hoogte te brengen volgen hier al wat belangrijke mededelingen.
De viering zal gehouden worden op woensdag 20 december. Vanaf 17.15u zal de inloop zijn en om 17.30u starten we met een gezamenlijk buffet in de eigen klas. De intekenlijsten voor de hapjes van het buffet hangen vanaf 11 december bij de klas. Deze lijst mag u of uw kind invullen. Het is de bedoeling dat ieder kind voor ongeveer 5 kinderen iets meeneemt Tijdens het buffet van de kinderen kunnen de ouders op het schoolplein ook lekker soep, worstenbrood en kerststol kopen. Na het buffet zullen de kinderen een lichtjestocht wandelen door de wijk. Het is leuk als u gezellig langs de route gaat staan. Dat mag ook op sfeervolle wijze om bij te dragen aan de lichtjestocht 😊! Om 18.50u is er een gezamenlijke afsluiting op het schoolplein bij de grote kerstboom. Om 19.00u is het afgelopen. De groepen 1 t/m 4 lopen mét de leerkracht terug naar de klas, deze kinderen worden in de klas opgehaald. De groepen 5 t/m 8 mogen na de afsluiting zelfstandig hun spullen in de klas halen en onder begeleiding van een ouder naar huis gaan.  De route van de lichtjestocht kunt u hieronder zien. Omwonenden van de route zullen een flyer ontvangen. Daarin vragen wij de omwonenden om het gezellig aan te kleden.

Dit jaar zullen we met munten gaan werken. We hebben munten van €1,- en €0,50. Op onderstaande foto kunt u zien wat er te koop is tijdens de kerstviering. Deze munten kunt u op 3 verschillende momenten vooraf kopen op school. Op woensdag 13, vrijdag 15 en woensdag 20 december tussen 12.15u en 12.40u kunt u op het schoolplein bij AC-ouders deze munten kopen. U kunt de munten na de kerstviering niet meer inwisselen.

 

Kerstmarkt groepen 8

Op vrijdag 15 december en woensdag 20 december pakken de groepen 8 weer op de oude en vertrouwde manier uit met een kerstmarkt op het schoolplan. Tussen 12.15u en 13.00u kunt u bij de leerlingen van groep 8 op het schoolplein voor een zacht prijsje terecht voor de lekkerste hapjes en drankjes, mooiste kerstkaarten & kerstknutsels en muziek & dans. De opbrengsten van deze kerstmarkt gaan naar het eindkamp voor groep 8 welke gepland staat voor het einde van groep 8. U komt toch ook even een kijkje nemen? Alvast bedankt namens groep 8!

Neem contact op