swoosh

Koningsspelen & sportdag

22-02-2024
Op vrijdag 19 april kleurt 't Schrijverke weer oranje en vieren we onze jaarlijkse koningsspelen.
Op deze dag zijn er tal van leuke activiteiten gepland. Eéntje daarvan is een zeepkistenrace voor de groepen 5 t/m 8. 
Deze groepen zijn vandaag door de Beweegman uitgenodigd om een zeepkist te maken. Alle kinderen van groep 5 t/m 8 krijgen vandaag een brief mee naar huis met meer informatie over deze activiteit.

Op Vrijdag 14 juni organiseren we onze jaarlijkse sportdag bij ons op school. Op deze dag willen we de kinderen verschillende sportworkshops aanbieden. Kent u of bent u iemand die het leuk zou vinden om een sportworkshop te komen geven, dan horen wij dit graag.

Hulpouders gezocht:
De werkgroep bewegen is achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen. Maar deze dagen kunnen alleen slagen met veel hulpouders! Dus twijfel niet en geef je gezellig op om er samen met ons een feestje van te maken. We zijn nog op zoek naar hulpouders voor de koningspelen van 19 april (9:00 - 12:30 uur), hulpouders voor de sportdag van 14 juni (9:00 - 12:30 uur). Daarnaast zijn we op zoek naar workshops voor de sportdag van 14 juni (9:00 - 12:00 uur).
 
Bent u een van de bovenstaande dagen beschikbaar en wilt u meehelpen? Stuur dan een mail naar het schrijverke.bewegen@edu-ley.nl met de volgende informatie:

- In de titel van het bericht welke dag u wilt komen helpen: koningsspelen of sportdag
- Uw naam
- De naam van uw zoon/dochter
- In welke klas zit uw zoon/dochter en bij welke leerkracht
- Op welke dag wilt u komen helpen.

Werkgroep bewegen
Neem contact op