swoosh

Afscheid collega's

27-06-2024
Het einde van het schooljaar staat soms ook in het teken van afscheid nemen. Zo zullen we afscheid nemen van een aantal collega's die we graag even in het zonnetje willen zetten.
Marloes Verbeek:
Juffrouw Marloes gaat na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij ons op school beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Afgelopen maand maakte ze bij ons bekend de uitdagende en gave stap te maken richting het speciaal middelbaar onderwijs. Juffrouw Marloes heeft jarenlang zowel midden- als bovenbouwgroepen gedraaid en kan terugkijken op een fantastische periode bij ons op school! Dank voor jouw inzet, gezelligheid en enthousiasme. Heel veel succes op OC Leypark, wij zullen je missen!

Merne Muskens:
Juffrouw Merne werkt ook al meerdere jaren bij ons op school. Zij was geen groepsleerkracht, maar wel actief in de ondersteuning op het Schrijverke om de extra zorg te bieden waar deze juist het hardst nodig was in de onder- en middenbouw. Een minder zichtbare, maar enorm waardevolle bijdrage leverde Merne voor heel veel Schrijverkes, vooral op het gebied van de fijne motoriek. Merne is van plan om binnenkort voor een flinke periode te gaan reizen, we zullen haar missen. Merne, bedankt en goede reis!

Marlou van Spaendonk:
Juffrouw Marlou was vanaf de carnavalsvakantie de reddende engel in groep 3 door de ziektevervanging van juffrouw Corine op zich te nemen. Grote complimenten voor het feit dat zij kundig en vol enthousiasme in allebei de groepen 3 bijsprong om daar de ontstane gaten op te vullen. Dank hiervoor Marlou! De tijd zal leren welk avontuur komend schooljaar op Marlou haar pad komt, in ieder geval zal haar eerste kleinkind vast veel avontuur gaan brengen. Veel geluk!

Nicol van Loon:
Juffrouw Nicol heeft de afgelopen jaren het Schrijverke meermaals geholpen en door de jaren heen verschillende klussen aangepakt bij ons. Dit schooljaar werd ze de held van groep 4 na het vertrek van juffrouw Iris. We zijn blij met haar inzet in de groep en het is mooi om te zien hoe snel zij een vertrouwd gezicht werd voor de kinderen. Komend schooljaar gaat zij aan de slag in het basisonderwijs in Molenschot waar zij een 4-5-6 groep gaat draaien. Gefeliciteerd Nicol met je nieuwe baan!

Lotte van Ras:
Juffrouw Lotte draaide als LIO-student dit schooljaar samen met juffrouw Jasmine een groep 6. Het goede nieuws is dat zij volgend schooljaar fulltime aan de slag gaat in groep 4 bij onze collega's van den Bongerd. Wij zijn stiekem een beetje jaloers deze topper aan hen te verliezen. Heel veel succes Lotte!

Namens het Schrijverke dank voor jullie inzet bij ons op school. Wij wensen jullie allemaal ontzettend veel succes en plezier bij de nieuwe uitdagingen die jullie aangaan. Weet dat onze deur altijd open staat voor een bakkie koffie. Eens een Schrijverke, altijd een Schrijverke!
Neem contact op